Vi alle blev mere lyksagelige grundet efterskole motion…

Mit et årige ophold på efterskole - http://www.kongenshusefterskole.dk/, var det mest fantastiske år i mands minde… Jeg vil af den grund anbefale et efterskole ophold til hver og én, som spørger. Jeg havde et skønt år på efterskole, hvor jeg endelig blev mere selvstændig. Perlevenner, som jeg stadig tager på café med, adskillige gange om måneden. De er fortrinlige bonkammerater, som jeg ik ville være foruden. I tillæg til nye perlevenner fik jeg samtidig mere tro på mig selv igennem mit efterskole år. Det kan begribes ved al den efterskole motion, jeg deltog i! Hver søndag var der for samtlige elever koordineret en eller anden slags efterskole motion, og det var herligt! I de ik’ så frysende eftermiddage foregik det udendørs, hvilket havde som konsekvens, at efterskoleeleverne samtidig med alle øvelserne, fik utroligt meget skøn luft. Min efterskole havde interesse i at kunne tilbyde en sund efterskole kost og motion , http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, var der som just forklaret også masser af. Eleverne elskede året på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de havde skitseret. Jeg opbyggede en fantastisk form, & den har fulgt mig som voksen. Hvilket begribeligvis har resulteret i, at jeg føler mig stærkere som menneske.

Utallige unge i teenage-alderen ville få gavn af at spendere et år på efterskole, og det er ik spor mærkeligt. Især, hvis man ikke er kyndig til motion, kan efterskole motion blive en blid indføring. Der eksisterer måske nok forstillinger vedrørende, at efterskole kost og motion tit opgives, men det er ej sådan tingene hænger sammen. Jeg er af den mening, at hver og en efterskole efterstræber det allerskønneste for sine egne. Ergo er lærerne jævnligt ekstremt vakse med at offerere både skøn efterskole kost og motion, hvor alle slags mennesker kan participere. Ergo, min opfordring til alle teenagere derude på nettet er; tag af sted! Ta’ en chance, & ta et år på efterskole, dét vil du på ingen måde komme til at beklage! Tværtom vil du være i stand til at tænke tilbage på dit efterskole ophold med julelys i øjnene!