Usikker på hvor du vil læse? – Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus gør dig dygtigere

Vil du gerne begynde på en Hf Odense, Fyns hf-kursus - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, eller Hf Fyn?

Måske har du allerede helt tjek på, hvad du ønsker at blive. Det kan være, at du drømmer om at blive politibetjent, pædagog eller sygeplejerske, eller det kan være, at du går lige efter en naturfaglig uddannelse på et af landets universiteter.

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du tænker over, er jeg sikker på, at Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus giver dig det bedste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg studere til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at jeg kommer ind.

Jeg anede ikke hvad jeg ville, da jeg blev færdig med skolen. Er du heller ikke afklaret?. Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense giver mulighed for 2 år til at finde din rette hylde. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Gå efter fremtidsdrømmen

Bliver du færdig med folkeskolen til sommerferien, og kunne du tænke dig at studere på en HF på Fyn med tonsvis af valgmuligheder til rådighed? Når du tager din hf på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så kan du målrette HF-en til lige nøjagtig den studieretning, som du vil hen på. Jeg er glad for den beslutning.

Foruden den almindelige hf , hvor du kan vælge valgfag på niveau A til C, tilbyder Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn desuden linjerne: pædagoglinjen, Sproglig HF, politilinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyede så de bedst kan berede dig på det studie du gerne vil ind på.

Adgangskrav til Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus

Drømmer du om at gennemføre din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du opfylde en hel række adgangskrav. Bliver du færdig med 9. klasse til sommer, skal dine undervisere beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en hf eksamen. Det kan være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse HF-en hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det skulle jeg ikke rigtigt så slemt, som det lyder.

Er det over et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så måler dine personlige og faglige kvalifikationer.

Det er besværdet værd at komme på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus