Storebror har planlagt at starte et ejendomsservice etablissement hvor han vil udføre kloakservice, skadeservice og andet i det stil

Forleden til familiens lørdagskomsammen annoncerede broderen, hvordan han regner med at opstarte virksomhed angående ejendomsservice, kloakservice og skadeservice. Min bror har tidligere haft arbejde som ejendomsfunktionær og også arbejdet indenfor kloakservice og vvs, så undertegnede er afklaret med, at det at grundlægge en ejendomsservice erhvervsvirksomhed hvor min bror skal i gang med skadeservice er akurat sagen for ham. Specielt fordi min bror har en fin ven, som ligesom min bror håber på at iværksætte virksomhed, samtidig har min bror mere end 11 års kvalifikationer inden for skadeservice, og han har arbejdet med vand- og indbrudsskader og sådan noget.

Min svoger har rent faktisk sagt, hvordan han foretrækker at bakke op om min brors virksomhed og derfor hjælpe ham med at få skabt et stk. ny hjemmeside. Vi har et brugbart netværk i vores familie, men skal det gå godt med at skaffe kunder til ejendomsservice, skadeservice og kloakservice, så er det garanteret tiltrængt med en smule ekstra branding.

Vores mor er ikke så begejstret min brors tanker, for hun bryder sig ikke om dét, at han forlader sit gode økonomi for at gå låner penge i banken til at skabe ejendomservice virksomhed. Efter at undertegnede måtte lukke min salon, har min mor været bekymret for, hvorvidt vi alle har det godt når det gælder økonomi. Jeg selv er på den anden side ikke et øjeblik i tvivl om, at Lasse nemt ville skaffe sig en sikker økonomi inden for vedligeholdelse af gårdanlæg for boligforeninger, skadeservice og kloakservice, præcis som han har jobbet med som vicevært.