Sandblæsning eller glasblæsning – hvilken en slibning er mon godt for den trætte bil?

Vores øse skal have en slags slibning {www.gladsaxemetal.dk/slibning}. Jeg har funderet en del på, hvad man vil vælge af slibning – & derefter på forskellen ml sandblæsing og glasblæsning {www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning}. Kæresten og jeg har set på en privat homepage, at glasblæsning kan ses som en type sandblæsning {www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning}, men at glasblæsning, som navnet antyder, er en slibning som bliver praktiseret med små perler af glas i . Modsat en sandblæsning skulle glasblæsning ikke fungere som hvæssende men i stedet glatte fladen . Når jeg læser det kommer jeg i tvivl, om sådan et styk glasblæsning reelt er det rette.

Undertegnedes onkel Per forhørte sig, om hvorvidt Vi har planer om at betale for en håndværker til at udføre den slibning eller om jeg og kæresten planlægger at udføre tjansen for egen hånd. Vi researchede en smule efter tips til at ordne sandblæsning & glasblæsning på egen hånd, meeen jeg har sgu ik’ modet for at starte op på det projekt. Undertegnede er nemlig ikke områdets gode håndværkstype. Og på en af bilhjemmesiderne der rummer hjælp til at fikse sandblæsning selv, stod, at man ligefrem kan at fræse familiedytten i udu, samtidig med at det tilsmudser utroligt meget. Og jo, det ville da lige ske, at det ender galt, hvis undertegnede prøver en gør-det-selv glasblæsning. Så må jeg derimod hellere lade de dyre professionelle metalslibere om at udføre den slibning.

Efter den slibning er udført skal kæresten og jeg have nylakeret dytten. Og på den front er vi sjovt nok ik’ enige om valg af kuløren. Må det være den klassiske sort eller sølv, eller vi kunne vælge et stk funky rød eller orange. Det vil jeg og kæresten debattere i mens vi indsamler priser på sandblæsning. Så kan vi se, hvem af os som kommer vindende ud af den debat.