Om europaller, træemballage, trykimprægnering, højbede og plastpaller

I flere år har det været smart smart at bruge europaller, træemballage eller plastpaller til møbler og lignende. Og så overvejer jeg, hvor vidt jeg kan bygge noget at sidde på i haven eller perhaps køkkenbede ud af europaller, plastpaller eller træemballage. For ikke så længe siden indkasserede jeg et ildsted i til min fødselsdag, og vi skal jo sidde på nogle stole, i mens vi griller snobrød og nyde ilden. Og så synes jeg, det er tjekket at finde på et design og udføre det.

Tænker jer derude ikk, at det ku’ være fint med nogle køkkenbede og taburetter, som du selv har udtænkt? Efter lidt googling vedrørende højbede skabt af træemballage og europaller er jeg kommet frem til, at en del eksperter anbefaler plastpaller i stedet for europaller og træemballage. For mine rødbede, gulerødder og kartofler. Men hvis man sår i plastpaller vil der ikke være den fare.

Til møbler, som jo ikke kan kontaminere grøntsager kan du uden problemer bygge i europaller og træemballage som materiale. Som jeg forstår det kan man godt kreere stole og lignende til at sidde på i træemballage og europaller hvorvidt overfladen er behandlet med kemi eller ej. Undertegnede ved ik helt med hensyn til spiseborde i træemballage og europaller. Til det vil jeg sandsynligvis anvende plastpaller uden trykimprægnering, så jeg uden tallerken kan ligge en mad fra mig.