Mit firmas rekruttering havde slet ikke endt godt uden et vikarbureau

Økonomi, rekruttering » http://www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx,, reklame og så videre: såfremt man besidder et selskab, vil det være svært at holde styr på alting. Hvor mange ansatte, som er brug for for at sikre, at din virksomhed rekrutterer de fuldstændig korrekte mennesker, vil tit virke forbavsende. En ineffektiv ansat vil være spild af en masse anstrengelser og en del tid: netop af den årsag forekommer en rekrutteringsproces temmelig betydningfuld . Flere år tilbage erfarede jeg faktisk samme problematik med mit firma, indtil jeg kom i tanke om en helt optimal udvej: et vikarbureau » http://www.temp-team.dk/,.

Det synes altså temmelig smart at give rekruttering til nogle, der kan siges at være eksperter på området, samt et vikarbureau skal vel med sikkerhed anses som værende erfarne, hvis rekruttering bliver alt, bureauet laver. Så du slipper for at læse mere end 1000 jobansøgninger igennem, vil et vikarbureau uden problemer finde en perfekt ny medarbejder til dit selskab. Her gik blot et par uger, så fandt mit vikarbureau et par erfarne medarbejdere til min virksomhed; de er faktisk stadig ansat her. Hvis man har en lille virksomhed, bliver her jo ej hele tiden ressourcer til at bruge en ansat til rekrutteringer, dog det kan eventuelt synes sært, at jeg overlader min rekruttering til et andet selskab. Det kaldes ingen hemmelighed, at jeg har benyttet et vikarfirma til samtligt af min rekruttering siden.