Maskulin interesse omkring aflæsning af energimåler og varmeregnskab som husejer

Der er sørme utallige pludselige bekostninger når man flytter i tresservilla. Dér er ham og mig nu et halvt år efter vi er flyttet ind ved at gå på opdagelse i. Ham derhjemme er især meget obs på vores hus’ varmeregnskab og som noget helt nyt bliver aflæsning af vores energimåler en begivenhed, husbondengår op i. Varmeregskab, går I op I det?

Da undertegnede holdt til i single 1-værelses anede jeg ik meget om varmeregnskab. Og aflæsning af energimåler var bare sådan noget jeg hånterede, de par gange om året undertegnede i postkassen fik besked fra Dong Energy. Efter at vi er flyttet er min elskede begejstret for at vi skal have et stk nøjagtig energimåler og forbedre vores varmeregnskab samt energiforbrug, fra den eksisterende D’er til noget højere på skalaen.

Villads taler i en strid strøm om aflæsning af vores energimåler, og manden noterer families varmeregnskab. Jeg ved godt at aflæsning og tjek på varmeregnskabet er en god ting omkring vores fælles pengebeholdning. Jeg kan modsat tænke, at det kan være de sparede 2700 kr værd at befinde sig i en lækker temperatur i stuen og så være temmelig indefferent over, i hvilken grad vores fælles energimåler snurrer i mens dejlige 23 grader trækker tallene op hjemmets varmeregnskab.

Ham derhjemme + mig er nok ret typiske som par, hvor undertegnede ikk interesserer mig for energimåler, varmeregnskab og aflæsning og endvidere går og drejer en smule op på radiatoren plus jeg tænder miniovnen tyve minutter før, hvis undertegnede ønsker at lave æblekage. Dagen efter render min elskede og justere lidt ned, klarer den nøje aflæsning af energimåler, bruger altid eftervarmen + styrer villaens varmeregnskab med interesse. Hans tanker er blandt andet at undertegnede kan erhverve mig både uldent undertøj og saunature for de kroner, vi sparer. Nu skal I ikke give ham ret, vel.