Kan du lide kulturrejse? Forsøg dig med Horisont Rejsers rundrejser eller kulturrejser

Er du begejstret for rundrejser der lige samtidig fungerer som kulturrejser , http://horisontrejser.dk/, som har spændende oplevelser i forskellige byer? Hvis det er tilfældet må I høre Horisont Rejsers rundrejser. For 5 måneder siden begyndte Christen og rejseglade mig at overveje rundrejser eller kulturrejse, men nu er vi lige akkurat vendt tilbage fra vores fantastiske kulturrejse i Cambodia. Så dejligt.

Rundrejser er generelt en interessant oplevelse i stedet for at befinde dig i et samme område og misse, resten af landet. Manden & jeg har ofte været på kulturrejser i både USA og Europa, men rundrejser har vi glemt. Men hold da op det er dejligt. Det forudsætter jo over halvdelen af dine ferieuger til rundrejser med Horisont Rejser, men i stedet får du utallige store oplevelser igen. Jeg vil fra nu af vælge en dejlig kulturrejse eller finde penge til rundrejser fra f.eks Horisont Rejser frem for 1 uges chartertur på det samme hotel.

Rundrejser eller kulturrejser? Vi rejste afsted med Horisont Rejser og dér får du begge dele. Horisont Rejser frister bl.a. med kulturrejser til overaskende destinationer som Iran og Usbekistan, kulturrejser til Marokko eller rundrejser i Asien eller Argentina. Hold da op nu kommer trangen til at gå af sted på rundrejser/kulturrejser igen.