Fashionglade jeg henrykt over at rende rundt i 80’er tøj

Undertegnede knuselsker bare 80’er kostumer plus 80’er tøj. Modeglade mig holder så meget af det, at jeg virkelig shopper størstedelen af mit 80’er tøj blandt 80’er udklædning & 80’er kostumer i forskellige kostumebutikker. De tilbyder jævnligt neonfarvet chikt tilbehør så som for eksempel strømpebukser, hotpants og benvarmere.

Jeg tager ofte mit 80’er tøj på og har selvfølgelig jævnligt indbudt til sjov med 80’er udklædning, 80’ tøj eller 80’er kostumer som tema. Denne glæde er jeg ik’ den eneste som ejer. Undertegnedes 20 mdr. ældre storesøs er lige sådan – jeg tror faktisk det nok er fra Signe, at jeg er vild med 80’er tøj, idet frøkenen gennem størstedelen af hendes gymnasietid gik iklædt 80’er udklædning + 80’er kostumer både til hverdag og til fester. Ind imellem i total 80’er udklædning dog nogle gange bare med brug af enkelte accessories.

Jeg er vild med stilen med rulleskøjter og rigeligt med fave. Det virker sådan en kontrast, når alle går rundt på skolen i sort, at jeg så hopper i 80’er tøj med masser af kulør. De andre elever fortæler at min påklædning giver referencer til 80’er udklædning – og ja det er sørme 80’er kostumer, undertegnede tager på, fordi de har rimelige priser og er et enkelt alternativ til at gøre brug af retro-butikker, som ikke så tit har vaskeægte 80’er tøj. Så er det hurtigt at indkøbe mine 80’er kostumer online og de levere tøjet inden for få dage. Og såfremt behovet for at rykke ved min begejstring for 80’er tøj skulle komme så forhandler de nemlig ret meget andet kluns og tilbehør der kommer fra andre tider i 90’erne. Og desuden ret mange fortræffelige coctailkjoler, som opnår lovprisning af mine bedsteveninder. Et par stykker af mine piger har modsat også selv købt noget 80’er udklædning som for eksempel kulørte briller + armbånd i neon, så jeg spreder min 80’er tøjstil.