Fantastisk sommerferie som følge af duelighedsprøve, sejlerskole og speedbådskørekort

Vandglade mig har gået til et kursus på sejlerskole » http://www.dksp.dk/sejlerskole,, og det har bare været super godt. Min duelighedsprøve » http://www.dksp.dk/undersider/duelighedsprove, fik jeg taget i februar, og jeg & min veninde to-tre uger senere på sommerferie med mit speedbådskørekort , http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort, . Filippa og jeg drog til England og der navigerede vi ud i en rigtig fed båd hvor vi har haft en virkelig dejlig rejseoplevelse. Så skulle du overveje sejlerskole, duelighedsprøve og speedbådskørekort, så vil jeg helt sikkert anbefale det.

På rejsne havde jeg helt sikkert følelsen af at være klædt godt på fra mit sejlerskole kursus. Jeg lærte ret mange relevante ting til den afsluttende duelighedsprøve, og kursuslederne på min sejlerskole virkede rigtig tålmodige og professionelle. Så undlad ikke at tage på sejlerskole og tage duelighedsprøve, hvis det er at du gerne vil på sejlferie. Det er ganske givet, det faktum at jeg helt sikkert får anvendt mit speedbådskørekort jævnligt i de kommende år.

Kurset på sejlerskole oversteg virkelig alle mine forventninger. Temmelig professionel stemning og ånd til min duelighedsprøve, professionelle instruktører og dét, at det var muligt at komme igang med at gøre brug af mit nyerhvervede speedbådskørekort få uger efter min sejlerskole. Det var suverænt.