En ny dildo såvel som andet sexlegetøj

Min kæreste og mig har kigget sammen i en forretning med sexlegetøj for at købe nogle forskellige ting, eksempelvis en ny dildo, der skal hjælpe os med at få vores gode sexliv tilbage, på grund af at vi godt kunne tænke os erotik {http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html} tilbage i vores forhold. Vi har ikke ret ofte sex, og idet vi omsider har det, så er det lidt kedeligt, så nu vil vi prøve at bruge noget sexlegetøj, så vi kan få lysten til sex tilbage. Det sexlegetøj, min fyr og jeg var indehavere af i forvejen, var blot en dildo, som ej virkede længere. Min kæreste elsker egentlig erotik, men han har haft utrolig travlt på jobbet, så sexlivet er ej ligesom før. Faktisk har han, så længe jeg har kendt ham, elsket forspillet, og han synes godt om at se mig stimulere mig selv med en dildo, når vi skal til at have sex.

Den anden dag da vi var inde i shoppen med sexlegetøj & anden erotik, spenderede vi penge på utallige varierende ting og sager. Ting til ham plus ting til mig, såsom en dildo, foruden noget, som vi begge to vil nyde, spenderede vi penge på. Det var meget frækt at kigge på sexlegetøj med min kæreste, så vi fik egentlig lyst til med det samme at tage hjem for at have sex sammen…

Og ved I hvad? Det var netop dét, som vi gjorde.