Ejende et trådnet bør du føle dig fuldstændig beskyttet imod tyve

At jeg utallige tilfælde er blevet udsat for tyveri eller tyveriforsøg, kan jeg fortælle, da jeg er butiksejer. En ganske ulykkelig hændelse, der bør være grund til bekymring og spilde en del timer, er et røveri uheldigvis. Selvfølgelig bør dine varer indgå under forsikringen, men et tyveri bliver på trods af dette en stor anstrengelse samt skal gerne undværes.

At forsøge med et beskyttende trådnet - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/23-tradnet, , valgte jeg efter forsøg med flere tyverisystemer samt kameraer. Der er alligevel indsyn til produkterne, således at folk kan lokkes, dog denne form for trådnet dækker glasfacaden. Min butik har egentlig ej været udsat for noget indbrud, siden jeg installerede dette trådnet. Jeg er ej på det rene med, hvorvidt det er på grund af, at indbrudstyvene simpelthen ikke kan klippe gennem trådnettet, eller hvorvidt det blot forekommer for tidskrævende, men det bliver da uvæsentligt, så længe det virker. Efterfølgende anselig succes besluttede jeg mig for at have depotrum - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/12-depotrum, i gitter, hvilket dertil viste sig at værne imod tyveri. Af den grund at de fleste sjældent monterer sikkerhedsalarmer & kameraer på lageret, virker pulterrum - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/19-pulterrum, for det meste mindre forsvaret sammenlignet med selve hovedkontoret. Rent faktisk er depotrum i trådnet blevet ret udbredt til lejlighedskomplekser, da folk er garanteret enorm beskyttelse og stadig hurtigt vil se, hvilke møbler der befinder sig i deres depotrum uden rent faktisk at være nødsaget til at åbne døren.

Hver eneste ting fungerer uden problemer plus jeg har følelsen af at være mere forsvaret sammenlignet med nogensinde før – jeg kan ej finde et eneste negativt ord at sige vedrørende mit trådnet eller mine depotrum.