Efterskolernes Dag er fundamental hvis du kunne tænke dig at starte på efterskole

Kunne ud tænke dig beslutte dig for den bedste efterskole. Inden jeg kendte til Efterskolernes Dag [www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag] tvivlede jeg på mit valg. Efterskolernes Dag er et tidspunkt, hvor de har åbent for udefrakommende, så du kan komme ud at kigge. Det bliver helt sikkert en forhastet tur, men dejligt vil det være at opleve de mange efterskoler og smage på stedet og stemningen.

Et lykketræf var det at min mor og mig tog til Efterskolernes Dag forinden jeg tog beslutning om min efterskole. Jeg var mere overbevist over, hvilket sted jeg foretræk, da vi kom hjem fra Efterskolernes Dag. Jeg droppede lidt overraekende den, som var min indledende førsteprioritet, for på Efterskolernes Dag var det mindsandten en anden, som trak mere i mig. Jeg kunne vurdere, at stemningen på den anden skole lignede mig mere, hvis I forstår.

Efterskolernes Dag er begivenhed som er lidt forvirrende. Mine forældre har ik bil, men vi kunne gudskelov låne farbrors BMW, så vi kunne komme afsted de efterskoler jeg havde kig på. PÅ det tidspunkt hvor jeg havde set min umiddelbare anden prioritet på Efterskolernes Dag var jeg klar over, at det er den, jeg skulle søge hos.