Brormand ska’ jobbe med gummilister, lister, gas cylinder og stropper

Min bror starter på en arbejdsplads, hvor de afsætter gummilister, gas cylinder, stroppe & lister. gætter, så kender undertegnede ikke noget som helst til gummilister, gas cylinder, lister & stropper. Og dog … gummilister sammenkobler jeg med at sådan nogle lister på eksempelvis badeværelset. Og stropper kan fx hænge i mit overtøj, så den kan hænge eller være lokaliseret i 5A som vi passagerer ka’ støtte os til.

Gummilister, stropper, lister og gas cylinder som virkeområde er uvant for undertegnede. Storebror og mig hyggesludrer tit jobrelateret, så jeg ser frem til, hvilken info Kåre efter jobstarten vil berette omkring lister, gas cylinder, stropper & gummilister.

Stropper af gummi kan vidst benyttes til trailere, presenninger og lastbiler. Gas cylinder kan såvel bruges til kontorstole, drivhuse og køkkenlåger, forklarer broderen. Jeg har ikk rigtigt anet hvad sådan en gas cylinder duer udover at funktionere som en fjeder.