Anbefaling – få en bogholder fra et vikarbureau til at udføre virksomhedens regnskab

I forbindelse med min lille virksomhed er jeg rigtig glad omkring at kontakte et vikarbureau, hvis jeg har brug for en bogholder til at ordne geshæftens regnskab. Matematik og regnskab bliver ik noget jeg holder af. Så et vikarbureau er virkelig alle pengene værd, når de ekspederer en genial bogholder til at fikse mine indtægter og udgifter. Det er i dag 3 år siden at jeg kom igang med at bruge en bogholder fra et vikarbureau til mit firmas regnskab.

Mens mor her var nyopstartet blogskribent brændte jeg hurtigt fingrene på det svære regnskab. Dengang betroede veninden mig om et vikarbureau hun kendte, hvor jeg kunne bestille en dygtig bogholder, som at der kringler firmaers regnskab før man har set sig om. Så slipper du for at bøvle med det uden assistance. Til virksomheders regnskab vælger jeg i øvrigt en bogholder der er hos et vikarbureau i modsætning til en freelance bogholder, for der er jeg sikker på, at de har tid, når jeg har brug for det.